Permata Hati (2017) WEB-DL

FAST DOWNLOAD

Permata Hati (2017)

FAST DOWNLOAD

 Permata Hati (2017) WEB-DL

Kebahagiaan hidup mereka sekeluarga mula tergugat selepas Aizuddin menerima panggilan telefon daripada sahabat beliau, Herman yang membawa perkhabaran tidak diduga apabila dimaklumkan bahawa beliau mempunyai seorang anak lelaki bernama Alexander hasil dari perhubungan sulit beliau yang terjalin singkat bersama Sandra, seorang wanita Eropah beberapa tahun yang lalu.

Gagah mengumpul segala sisa kekuatan dan kepercayaan yang tinggal, Sofea yang juga seorang mualaf bersama anaknya sedaya upaya cuba menerima kehadiran Alexander dalam hidup mereka. Masa berlalu dan hubungan mereka empat sekeluarga semakin rapat.

Namun begitu, kebahagiaan yang baru singgah teruji lagi tatkala undang-undang menuntut Alexander untuk pulang ke Eropah bagi menyempurnakan wasiat mendiang ibunya, Sandra, sekaligus menafikan permohonan Aizuddin untuk mendapatkan hak penjagaan ke atas anak lelakinya itu

Detail Movie :

Tajuk : Permata Hati
Tayangan : 26 Januari 2017 (Esklusif Astro First)
Genre : Drama/Romantik
Pengarah :  Feroz Khan
Terbitan : Nusantara Gems Sdn Bhd
Pelakon :  Zul Ariffin, Elaine Daly, Elfira Loy, Edika Yusuf, Zoey Rahman, Danny X-Factor, Datuk Ziela Jalil, Liza Abdullah dan ramai lagi.

Trailer

 

FAST DOWNLOAD

Download Film Permata Hati (2017) WEB-DL :

Openload

FAST DOWNLOAD

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*